Smart Marketing

Over Ons

Smart Marketing is gevestigd in Rotterdam en is gespecialiseerd in online marketing. Wij helpen bedrijven om meer rendement te behalen op hun website of webshop. Bovendien helpen we organisaties die momenteel alleen een fysieke locatie hebben om hun producten/diensten ook online aan te bieden.

Wij maken hiervoor onder andere gebruik van zoekmachine optimalisatie, maar beperken ons zeker niet alleen tot SEO. Met onze brede kennis van online marketing bedenken we een techniek die goed aansluit op uw bedrijf en de kansen binnen uw branche.

Onze prioriteiten
Afgeleverden projecten 100%
Tevreden klanten 98%

Ons belangrijkste doel

Consistentie en klanttevredenheid heeft onze hoogste prioriteit.

Dit staat erg bij hoog bij ons in het vaandel en wij besteden altijd zeer veel aandacht aan de klant zodat deze altijd zeer tevreden zijn met hun project.

over ons

Bij Smart Marketing leveren wij altijd maatwerk.

Wij gaan na welke kansen er voor uw bedrijf liggen. Hoe we uw online marketing zullen inrichten, is ook afhankelijk van uw budget en van de mate van concurrentie. Vraagt u zich af welke kansen er zijn voor uw bedrijf? Dan voeren we graag een gratis online marketing scan voor u uit! De resultaten van de scan nemen we met u door. Besluit u vervolgens dat u deze kansen wilt benutten? Dan gaan we graag voor u aan de slag!

Betere resultaten met Smart Marketing

Wilt u dat u (ook) online gevonden wordt door uw doelgroep? De specialisten van Smart Marketing helpen u graag om uw online vindbaarheid te verbeteren!

Onze visie

Een kwaliteit relatie met onze klanten opbouwen en 100% klanttevredenheid op te bouwen.

Onze missie

Al onze klanten zo hoog mogelijk in de zoekmachines te krijgen.

Visie en Missie

Al onze klanten aan de top in Google

Dit staat hoog bij ons in het vaandel en wij besteden altijd zeer veel aandacht
aan de klant zodat deze tevreden zijn met hun project.

0 %
Successpercentage
0 %
Afgeleverden Projecten
0 +
Jaar Ervaring
0 +
Tevreden Klanten

Onze Specialisten!

Ons team bestaat uit ervaren en gepassioneerde professionals met een brede kennis van online marketing. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende disciplines, waaronder zoekmachine optimalisatie (SEO), social media marketing, e-mailmarketing en betaalde advertenties.

Ons team
Ramses

Salesmanager

michael
Michael

Accountmanager

amadi
Amadi

Accountmanager

“SEO doesn’t happen in a vacuum. Every situation offers a unique set of variables.”