Skip to content

Projecten

Bekijk ons werk en laat jezelf overtuigen

Waarom kiezen voor ons?

Transparante aanpak

Smart Marketing hanteert een transparante aanpak en kan periodieke rapportages voor je opstellen. Wij vinden het belangrijk dat je een goed beeld hebt van de kosten en dat je online strategie ook bij jouw budget past. Uiteraard doen we alles in nauw overleg. Het is namelijk van belang dat de online strategie ook goed bij je bedrijfsidentiteit en bij jou als ondernemer past. Dankzij onze terugkoppelingen en onze prettige manier van werken weet je altijd waar je aan toe bent.

Uiteenlopende expertises

Ons team bestaat uit specialisten met uiteenlopende expertisen. Zo hebben we onder meer ervaring met webdesign, het ontwerpen van huisstijlen, Google Ads en SEO. We combineren verschillende expertises zodat je verzekerd bent van een complete online strategie. Met alleen een mooie website kom je er namelijk niet. En je advertenties halen weinig uit als je website gedateerd is. Onze kracht zit hem in het totaalpakket dat we je kunnen bieden. De verschillende strategieën die we gebruiken vullen elkaar perfect aan.

Kostenefficiënte werkwijze

Zoals we eerder aangaven is een goede online strategie een investering en niet zomaar een kostenplaatje. Toch wil je als ondernemer ook altijd een goed beeld van wat je aan marketing uitgeeft. Dat begrijpen we bij Smart Marketing maar al te goed. Wij geven je hier graag zoveel mogelijk duidelijkheid. Bovendien hebben wij een kostenefficiënte werkwijze en helpen we je om alles uit je budget te halen. Indien je een beperkt budget hebt en direct resultaat wilt zien, kunnen we er bijvoorbeeld voor kiezen om de focus eerst op SEA te leggen. Bij deze vorm van marketing betaal je per klik, waardoor je vrijwel meteen resultaten kunt verwachten.

Goede resultaten

Omdat ons team goed op elkaar is ingespeeld en wij over jarenlange ervaring beschikken, behalen we keer op keer uitstekende resultaten. We streven er altijd naar om de perfecte online strategie voor onze klanten te bedenken. En in de praktijk slagen we daar vrijwel altijd in. Benieuwd wat wij voor andere bedrijven hebben mogen betekenen? Bekijk dan eens onze klantcases. Ben je vooral benieuwd naar wat wij voor jou in petto hebben? Neem dan vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Technologieën die wij gebruiken

"We geloven dat een sterke online aanwezigheid de basis is voor succes. We bouwen samen aan jouw digitale toekomst"

Hoe wij u kunnen helpen?

Overweeg je een samenwerking met Smart Marketing? Dan plannen we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Daarin vertellen wij je uitgebreid over de mogelijkheden en vragen we je naar jouw bedrijf. Op basis daarvan kunnen we een passende online strategie bedenken.

Hoe de perfecte online strategie eruitziet, is afhankelijk van je doelstellingen en het soort bedrijf. Door steeds goed met jou te overleggen, kunnen we bepalen welke strategie het best bij jouw bedrijf past. Zo kunnen we samen beslissen welke vormen van online marketing we wel of niet inzetten.

Bekijk onze projecten om te zien hoe we andere bedrijven hebben geholpen met hun online strategie. We optimaliseren websites, richten marketingcampagnes in en verzorgen content marketing. Met goede content zorgen we ervoor dat je bedrijf professioneler overkomt en je doelgroep goed geïnformeerd wordt, wat ook een positief effect heeft op het conversiepercentage van je website.

Vraag je ons om jouw online strategie te verzorgen? Dan streven we er altijd naar om je zoveel mogelijk te ontzorgen. Doordat we vrijwel alle werkzaamheden kunnen oppakken, hoef je zelf niets meer te doen en hoef je ook niets meer uit te besteden aan andere partijen. Zo heb je jouw online strategie volledig onder één dak.

Onze projecten laten zien hoe we bedrijven helpen groeien en bloeien in de digitale wereld. Ontdek hoe Smart Marketing door middel van diverse projecten bedrijven heeft ondersteund bij het bereiken van hun doelen en het verbeteren van hun online aanwezigheid.

Projecten

Klaar om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

De schijf van vijf

Wij ontwikkelen strategieën om jouw doelen zo goed mogelijk te bereiken! Ons doel is om je te helpen slagen in de digitale wereld door middel van op maat gemaakte marketingstrategieën.

Met onze SEO-diensten zorgen we ervoor dat jouw website hoog scoort in zoekmachines zoals Google, wat leidt tot meer bezoekers, potentiële klanten en hogere omzet. Onze aanpak omvat technische optimalisaties, content creatie en linkbuilding voor optimale zichtbaarheid.

Onze SEA-diensten helpen je snel en effectief je doelgroep te bereiken met gerichte advertenties op platforms zoals Google. We optimaliseren je campagnes voortdurend om maximale zichtbaarheid en een hoog rendement op investering te behalen.

Wij creëren aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websites die perfect aansluiten bij jouw doel en merkidentiteit. Een goed ontworpen website is essentieel voor een sterke online aanwezigheid, een goede eerste indruk, vertrouwen en het bevorderen van conversies.

Bij Smart Marketing ontwikkelen we een consistente en herkenbare merkidentiteit die resoneert met jouw waardes, doelen en doelgroep. Van logo ontwerp en huisstijl ontwikkeling tot merkstrategie en visuele communicatie, wij zorgen voor een sterke merkervaring.

Onze geïntegreerde strategieën combineren SEO, SEA, content marketing en webdesign om jouw bedrijfsdoelen te bereiken en duurzame groei te realiseren. We analyseren de markt, doelgroep en concurrenten om een plan op te stellen dat maximale resultaten oplevert.

Benieuwd naar
wat wij voor u
kunnen betekenen?